Bedrijfscatering

Delicious Food Voor elk bedrijf

Elk bedrijf verdient Delicious Food: van de grootste multinational tot een beginnende eenmanszaak. Daarom zijn we er voor iedereen, met catering om van te watertanden op elke locatie – van uw eigen kantoor of kantine tot de heerlijkste plekken om exclusief van Delicious Food te genieten.
Met Delicious Food haalt u precies de juiste ingrediënten in huis voor uw bedrijfsevenementen, personeelskantine, zakenlunches, borrels, of andere feestelijke gelegenheden. We regelen alles tot in de puntjes en precies volgens uw wensen, want wij geloven dat persoonlijke service op maat altijd het beste smaakt.

Antonio Delicious Food biedt pure gerechten, persoonlijk en op maat bereid met de mooiste verse ingrediënten, van de lekkerste kop koffie tot een zakenlunch van het allerhoogste niveau en meer: de culinaire professionals van Antonio Delicious Food staan voor u klaar.

Delicious Food voor elke gelegenheid

  • Compleet verzorgde bedrijfslunches
  • Vers bereid en bezorgd tot uw bord
  • Sfeervolle zakenlunches en bedrijfsborrels op gepast niveau
  • Uw eigen bedrijfskantine gerund door food professionals wanneer u maar wilt
  • Partycatering en evenementenservice
  • Diners, personeelsfeesten, recepties en barbecues, op maat verzorgd door onze catering managers
bezorging antonio food

Delicious Food: puur, eerlijk, heerlijk

Echt heerlijk eten en drinken begint bij een eerlijke basis. Daarom werkt Delicious Food altijd met verse ingrediënten, vol passie bereid tot de gerechten die de beste match zijn voor de smaak en de cultuur van uw bedrijf of (bedrijfs-)evenement. Vanuit die eerlijk basis serveren onze mensen met evenveel liefde een perfect broodje kaas op kantoor als een culinaire vijfgangenmaaltijd voor alle gasten op uw feest. We houden het puur en eerlijk, want we weten uit ervaring: heerlijk duurt het langst.

bedrijfscatering van antonio food

Delicious Service: persoonlijk en professioneel

Bij Delicious Food begrijpen we dat uitstekende service een belangrijk onderdeel is van zorgeloos genieten. Onze professionele catering managers en hosts weten hoe ze alles moeten coördineren om uw bedrijfslunch of zakendiner precies op het juiste moment op exact de goede plek te serveren. Uiteraard houden we rekening met al uw speciale wensen en de voorkeuren, diëten, allergieën en voedselintoleranties van de mensen waar u mee werkt. We ontzorgen u persoonlijk, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: genieten van topcatering als voorwaarde voor echte topresultaten.

antonio food

Delicious Places: lekker op elke locatie

Ons Delicious Food netwerk vertakt zich over heel Gelderland en ver daarbuiten, dus we kunnen op iedere gewenste locatie precies de full service catering bieden die u nodig heeft. We zijn in staat om dagelijks uw complete bedrijfskantine te bemensen met food professionals, alleen op de momenten dat u daar behoefte aan heeft. Verse lunches bezorgen waar u maar wilt? Geen probleem. Precies op tijd een koffieronde serveren, zodat u snel weer met frisse energie verder vergadert? Komt voor elkaar! Uw speciale evenement stijlvol en smaakvol verzorgd, van het dekken van de tafels tot het opruimen nadat de laatste gast tevreden naar huis is vertrokken? Laat dat maar aan de professionals van Delicious Food over – informeer vandaag nog naar uw mogelijkheden en proef zelf hoe Delicious we het voor u kunnen maken!

Bestellen
foodtruck antonio food

Referenties delicous food

“Wat een super bedrijf!

In december een bestelling geplaatst voor een nieuwjaarslunch: oliebollen, broodjes kroket en gemengde standaard broodjes.

De oliebollen waren warm en hadden geen poedersuiker maar kaneelsuiker, super lekker!

Broodjes kroket, de kroketten niet op het broodje gedaan maar apart verpakt zodat de kroket goed warm blijft.

En de gemengde Petit pain broodjes zoals ze horen te zijn, krokant en goed belegd.

Wij zijn zeer tevreden en bij een volgende lunch gaan we zeker weer bij Delicious Food van Antonio bestellen.”

——

Meer! accountants + adviseurs

“De lekkerste broodjes hete kip! Geserveerd vanuit een nostalgische Foodtruck!

De meest heerlijke hapjes bij onze kerstviering, vlees-vis-vegetarisch. Het zag er fantastisch uit!

“Team Chika” super bedankt voor jullie goede zorgen.”

——

IJsvogel Retail

De broodjes van Antonio Catering worden hier dagelijks besteld. Ook voor lunchafspraken zowel intern als met klanten maken wij gebruik van jullie service.

Elke dag keurig op tijd, netjes aangeleverd, goed belegde broodjes en heerlijke smoothies! En service met een lach!

——

BDO Accountants en Belastingadviseurs Arnhem/receptie